Tillbaka till partnerkampanjen Stäng

Karriär

Vi söker dig som brinner för familjejuridik och älskar att hjälpa människor med rättigheter juridiska beslut och dokument så att deras liv blir lyckligt och mer bekymmersfritt. 

För att se våra lediga tjänster besök vår karriärsajt.

Karriärsida

Vårt utbud av tjänster omfattar rådgivning inom den ekonomiska familjerätten och hantering av bouppteckningar, förvaltningar och arvskiften men vi breddar systematiskt vår verksamhet för att kunna hjälpa våra kunder genom hela livet. Vår processgrupp arbetar i dagsläget framförallt med barnrätt och bodelningstvister under ledning av vår processchef Helena Kumblad, tidigare advokat och specialist inom tvångsmål.

Vi har för närvarande verksamhet i Täby, Sickla, Göteborg, Malmö, Jönköping, Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla, Karlstad, Oskarshamn och Öland, och etablerar löpande nya kontor i Sverige. Senast tillkomna staden är Kalmar, där vi öppnade vårt första kontor våren 2020.

Vårt gäng består av engagerade, passionerade, nyfikna människor som vill något! Vi är kontinuerligt på jakt efter fler drivna medarbetare som checkar de boxarna och dessutom brinner för juridik och kundnöjdhet.

Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta på Verahill är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Kontakta då aktuellt kontor direkt. 

 

Till vår karriärsida