Tillbaka till partnerkampanjen Stäng

Familjejuridik och begravningshjälp

Erbjudande för dig som jobbar på Smarteyes

Livet är fantastiskt, men i många delar också oförutsägbart. Ibland surfar man på en härlig våg, är kär och allt är på topp. Men så kommer också stunder av saknad, när en relation tagit slut eller någon du tycker om har gått bort.

När livet förändras måste juridiken hänga med. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Varmt välkommen!

Erbjudande familjejuridik

 

Verahill hjälper dig med förebyggande familjejuridik som t ex samboavtal, men finns också vid din sida om något händer, t ex vid en tvist. Våra jurister arbetar för långsiktigt hållbara lösningar, alltid med barnets bästa i första rummet. 

För dig som arbetar på Smarteyes/din partner/ditt barn erbjuder vi:

30 minuters kostnadsfri rådgivning kring den situation du behöver ha hjälp med

Det kan t ex vara barns vårdnad, boende eller umgänge, giftermål eller samboskap, separation eller dödsfall men också tankar kring hur du ska kunna säkra framtiden med t ex ett testamente, ett gåvobrev eller en framtidsfullmakt. Rådgivningen gäller en gång/år.

500 kr rabatt på juridiska handlingar/avtal till ordinarie pris

Vid behov av juridiska handlingar/avtal får du alltid 500 kr (inkl moms) i rabatt på Verahills ordinarie prislista.

Boka juridisk rådgivning

Mötet med juristen på Verahill sker genom ett personligt möte via video, telefon eller fysiskt på ett av våra kontor. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom 24 timmar för att boka en tid. 

 

Fyll i formuläret här

Erbjudande begravning

 

Att mista en närstående är en omvälvande händelse. Mitt i sorgen måste praktiska frågor lösas och det kan vara svårt att veta var du ska börja. Klarahill består av lokala begravningsbyråer från Stockholm till Malmö. Vi hjälper dig innan, under och efter begravningen.

För dig som arbetar på Smarteyes/din partner/ditt barn erbjuder vi:

Personlig rådgivning  med en begravningsrådgivare för dig som medarbetare, din partner eller ditt barn vid händelse av en anhörigs dödsfall. 

Därefter, om någon av Klarahills byråer får förtroendet att anordna begravningen, gäller ordinarie prislista med en rabatt om 1 000 kr på begravningsarvodet.

Rådgivningen kan ske genom ett personligt möte via video, telefon eller fysiskt på en av Klarahills 28 lokala begravningsbyråer.

Boka begravningsrådgivning

Du bokar tid med en rådgivare genom att:
Ringa 020-99 99 00 eller maila info@klarahill.se

Ange i samtalet eller mailet att du vill nyttja erbjudandet som gäller för Smarteyes medarbetare.